Adatvédelmi tájékoztató

Az InternetPrint Kft (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a Weboldalon kezelt személyes adatait.

1. Adatkezelő adatai, elérhetősége:
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-78845/2014
Neve: InternetPrint Kft.
Székhelye: 1038 Budapest III., Tamás u. 14. fsz. 4.
Telephelye: 1107 Budapest X., Jegenye utca 6.
E-mail címe: [email protected]
Telefonszáma: +36 1 786-5674
Elektronikus bejelentőlap címe: https://hu.internetprint.eu/kapcsolat
Cégjegyzékszáma: 0109956205
Adószáma: 23168660-2-41


2. Az adatkezelés jogalapja:
2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

3. Az érintettek köre:
regisztrált felhasználók.

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

4. Az adatgyűjtés célja:
a megrendelések teljesítése és számlázás.

5. Az adatok megismerésére jogosult személyek:
- Az adatkezelő kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.
- Külső szállító esetén (a kiszállítás végrehajtásához szükséges) kizárólag a felhasználó Neve, címe és telefonszáma.

6. Az adatkezelés időtartama
az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 60 napon belül törlésre kerülnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.


A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

 

Nem sikerült kapcsolatot teremteni a szerverrel. Kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatot!
Ha ez az állapot hosszú ideig fennáll, kérjük, nyomja meg az F5-öt vagy a frissítés gombot!
Újra próbálom másodperc múlva...